Update 11 april 2024:

Geurbestrijding Nederland vertegenwoordigt het Zweedse bedrijf Centriair.

Sinds 2007 ontwikkelt, produceert en installeert Centriair integrale geurbestrijgingsystemen die met name worden toegepast in de Afval, Afvalwater, Voedingsmiddelen en Biogas industrie.

IFAT München 2024, ‘s werelds toonaangevende vakbeurs voor water-, riool-, afval- en grondstoffenbeheer, die van 13 tot 17 mei in München (Duitsland) wordt gehouden. Centriair presenteert haar oplossingen al sinds jaar en dag op deze gerenommeerde beurs die klanten uit de hele wereld aantrekt.

Naast de bestaande ColdOx technologie zal Centriair de nieuwste R-Series aan het publiek tonen. De R-Series is een uiterst compacte maar effectieve geurbestrijdingsoplossing voor luchtstromen van 150 tot 2.500 m3/uur. De techniek is gebaseerd op de ColdOx technologie die UV straling met actieve kool combineert en zodoende een effectiviteit behaalt van 95-98%.

Wanneer u een bezoek wilt plegen aan de IFAT en een gesprek of demonstratie wenst, stuur ons dan een bericht of bel Geurbestrijding Nederland op 038-4583848.

Interesse in de R-Series? Bezoek dan https://centriair.com/products/product-1/

Voor een toelichting over de ColdOx technologie, bekijk ons eerder gepubliceerde nieuwsitem op: https://geurbestrijding.nl/tot-98-geurreductie-met-de-centriair-coldox-technologie/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *